Приголомшлива овочева закуска на зиму з помідорів і капусти. Дуже соковите, пряна страва, яка стане відмінним доповненням для ваших кулінарних шедеврів.


Інгредієнти: на 4 л.

  • Капуста білокачанна – 1,5 кг
  • Помідори свіжі – 1 кг
  • Болгарський перець солодкий – 1 кг
  • Морква – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Оцет столовий 9% – 0,5 склянки
  • Цукор-пісок – 3 ст. л.
  • Сіль – 4 ст. л.
  • Масло рослинне – 0,5 склянки

Процес приготування:

Щоб приготувати помідори з капустою на зиму в банках, промиваємо овочі. Капусту кришимо тонкими смужками.


Помідори розрізаємо на 4 частини і видаляємо черешки.

Перець очищаємо від насіння і ріжемо на невеликими смужками.

Моркву та цибулю очищаємо. Моркву тремо на крупній тертці, а цибулю ріжемо півкільцями.

Змішуємо всі продукти, засипаємо цукор, сіль, оцет і рослинне масло. Ретельно перемішуємо і залишаємо на півгодини, щоб всі продукти просочилися.

Потім перекладаємо овочеву суміш у каструлю і ставимо на плиту. Доводимо масу до кипіння, зменшуємо вогонь і тушкуємо овочі 25 хв.

Розкладаємо овочеву масу в стерилізовані банки і добре закатуємо.

Приємного апетиту!

Овочеві салати на зиму Салат " овочеве асорті на зиму Салат з моркви на зиму Салат з перцю в томаті на зиму Салат з помідорів пальчики оближеш Салат з помідорів, моркви та цибулі Салат з помідорів, перцю і цибулі Салати з капусти на зиму