Поява різної багатофункціональної побутової техніки значно спростило процес приготування заготовок на зиму. Дуже ароматне і виходить густе повидло з полуниці в мультиварці.


Інгредієнти: на 0.7 л.

  • Полуниця – 800 – 1000 гр.
  • Цукор-пісок – 2,5 – 3 склянки

Процес приготування:

Готувати повидло з полуниці в мультиварці просто! Полуницю переберіть, видалите зелені хвостики, ретельно помийте і відкиньте на друшляк, щоб стекла рідина.

Для того, щоб повидло мало однорідну консистенцію, його потрібно варити з ягідного пюре. Для цього, ягоди можна розім’яти толкушкой або подрібнити в блендері.

Пюре перекладіть в чашу мультиварки, додайте цукор, перемішайте. На мультиварці встановіть режим «Підтримання тепла», почекайте, поки цукор повністю не розчиниться в ягідної маси. Потім виберіть режим «Випічка» і приступайте до варіння повидла. Кришку мультиварки закривати не потрібно, періодично перемішуйте варення і знімайте пінку. Коли маса закипить, встановіть таймер на 15 хвилин.

Банки для повидла стерилізуйте і прокип’ятіть кришки. Розкладіть повидло по банкам і щільно закрийте їх кришками. А перш, ніж подавати полуничне повидло до чаю, зачекайте пару годин, щоб воно охололо і загусло.

Приємного апетиту!

Варення з перетертої полуниці Варення з полуниці Варення з полуниці в мультиварці Заготовки з полуниць на зиму Повидло з полуниці