Саме часте розчарування господинь при випічці з начинкою – це те, що вона випливає на деко і пригорає. Яблучне повидло за даним рецептом дуже густе і смачне. Ваші пироги з цього моменту завжди будуть в кращому вигляді!


Інгредієнти: на 1.5 л.

  • Яблука – 1,5 кг
  • Цукор-пісок – 1,5 кг
  • Лимон – 0.5 шт.

Процес приготування:

Як приготувати повидло з яблук для пирогів? Яблука добре вимийте, виріжте серцевину, побиті боки і розріжте на часточки.

Перейдіть фрукти через м’ясорубку, періодами бризкаючи лимонним соком, щоб не темніли. Всипте до яблучної кашки цукор і розмішайте.

Розмістіть каструлю з яблучною масою на вогні, закип’ятіть і поваріть 75 хвилин при малій температурі.


Повидло стане красивого бурштинового кольору.


Розкладіть ласощі по банкам і закрийте кришками і накрийте ковдрою до абсолютного охолодження (6 годин).
Приємної вам і смачної випічки з ароматним повидлом!

Приємної вам і смачної випічки з ароматним повидлом!

Повидло Повидло з яблук