Саме часте розчарування господинь при випічці з начинкою – це те, що вона випливає на деко і пригорає. Яблучне повидло за даним рецептом дуже густе і смачне. Ваші пироги з цього моменту завжди будуть в кращому вигляді!
Інгредієнти: на 1.5 л.
- Яблука – 1,5 кг
- Цукор-пісок – 1,5 кг
- Лимон – 0.5 шт.
Процес приготування:
Як приготувати повидло з яблук для пирогів? Яблука добре вимийте, виріжте серцевину, побиті боки і розріжте на часточки.
Перейдіть фрукти через м’ясорубку, періодами бризкаючи лимонним соком, щоб не темніли. Всипте до яблучної кашки цукор і розмішайте.
Розмістіть каструлю з яблучною масою на вогні, закип’ятіть і поваріть 75 хвилин при малій температурі.
Повидло стане красивого бурштинового кольору.
Розкладіть ласощі по банкам і закрийте кришками і накрийте ковдрою до абсолютного охолодження (6 годин).
Приємної вам і смачної випічки з ароматним повидлом!
Приємної вам і смачної випічки з ароматним повидлом!
Повидло Повидло з яблук