Для дотримуються ПП пропонується смачний рецепт ачмы на сніданок або вечерю. Приготуємо ачму з нежирним сиром, 5%-ним сиром і натуральним йогуртом. Така ачма по своєму смаку анітрохи не поступається традиційній. Готуємо в духовці.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Лаваш – 200 гр.
- Сир 5% – 200 гр.
- Сир (нежирний) – 150 гр.
- Йогурт – 200 мл
- Яйце – 1 шт.
- Зелень – за смаком
Процес приготування:
Готувати ПП ачму з лаваша з сиром і сиром легко! Увімкніть духовку для розігріву на 180°С.
Листи лаваша розкладіть на столі і розріжте на шматочки трохи більше по довжині вашої форми для випічки.
В окрему миску розбийте яйце, налийте до нього йогурт і добре перемішайте віночком.
В іншу миску натріть на крупну тертку шматочок сиру.
Перекладіть до нього сир, додайте за смаком сіль і сушену зелень і перемішайте виделкою.
Форму для випічки змастіть рослинним маслом і викладіть в неї 1-й аркуш лаваша, трохи зібравши його гармошкою.
Лист рясно намажте приготованою сумішшю яйця з йогуртом.
На лист викладіть частину начинки, рівномірно розподіляючи її по поверхні. Поверх начинки укладіть наступний лист лавашу і також змастіть його йогуртом. Таким же образів викладіть у форму всі листи і всю начинку.
Останній верхній лист змастіть залишилися йогуртом.
Запікайте ачму в розігрітій духовці протягом 30 хвилин.
Спечену ачму наріжте на порційні шматочки і подайте до столу гарячою.
Ваше просте і смачне блюдо можна їсти.
Приємного апетиту!
Ачма з лаваша Ачма з лаваша з сиром Ачма з лаваша з сиром і сиром Лінива ачма з лаваша