Для дотримуються ПП пропонується смачний рецепт ачмы на сніданок або вечерю. Приготуємо ачму з нежирним сиром, 5%-ним сиром і натуральним йогуртом. Така ачма по своєму смаку анітрохи не поступається традиційній. Готуємо в духовці.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Лаваш – 200 гр.
  • Сир 5% – 200 гр.
  • Сир (нежирний) – 150 гр.
  • Йогурт – 200 мл
  • Яйце – 1 шт.
  • Зелень – за смаком

Процес приготування:

Готувати ПП ачму з лаваша з сиром і сиром легко! Увімкніть духовку для розігріву на 180°С.

Листи лаваша розкладіть на столі і розріжте на шматочки трохи більше по довжині вашої форми для випічки.

В окрему миску розбийте яйце, налийте до нього йогурт і добре перемішайте віночком.

В іншу миску натріть на крупну тертку шматочок сиру.

Перекладіть до нього сир, додайте за смаком сіль і сушену зелень і перемішайте виделкою.

Форму для випічки змастіть рослинним маслом і викладіть в неї 1-й аркуш лаваша, трохи зібравши його гармошкою.

Лист рясно намажте приготованою сумішшю яйця з йогуртом.

На лист викладіть частину начинки, рівномірно розподіляючи її по поверхні. Поверх начинки укладіть наступний лист лавашу і також змастіть його йогуртом. Таким же образів викладіть у форму всі листи і всю начинку.

Останній верхній лист змастіть залишилися йогуртом.

Запікайте ачму в розігрітій духовці протягом 30 хвилин.

Спечену ачму наріжте на порційні шматочки і подайте до столу гарячою.

Ваше просте і смачне блюдо можна їсти.

Приємного апетиту!

Ачма з лаваша Ачма з лаваша з сиром Ачма з лаваша з сиром і сиром Лінива ачма з лаваша