Бананові оладки з рисового борошна можуть стати не тільки правильним десертом, але і цілком поживним сніданком. Блюдо виходить низькокалорійним, але при цьому ситним і багатим корисними елементами.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Банан – 1 шт.
- Кефір – 1 склянка
- Яйце – 1 шт.
- Рисова мука біла – 150 гр.
- Розпушувач тіста – 0,5 ч. л.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування ПП бананових оладок з рисовим борошном? Банан подрібнюємо у блендері або добре розминаємо виделкою.
Збиваємо яйце з кефіром, до них просіваємо рисову муку.
Додаємо розпушувач і повільно замішуємо тісто, щоб всі інгредієнти перемішалися один з одним.
Додаємо в тісто кашку з банана. Знову перемішуємо.
Розігріваємо сковороду, і викладаємо оладки.
Обсмажуємо без олії з кожного боку по 2 хвилини.
Оладки повинні придбати рум’яний вид. Розкладаємо по тарілках і подаємо до столу. Корисне і низькокалорійне ласощі готово!
Оладки без дріжджів і без яєць Оладки без розпушувача Оладки з рисового борошна Оладки на кефірі без масла Оладки на кефірі як пух Оладки на сніданок ПП оладки на кефірі