Бананові оладки з рисового борошна можуть стати не тільки правильним десертом, але і цілком поживним сніданком. Блюдо виходить низькокалорійним, але при цьому ситним і багатим корисними елементами.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Банан – 1 шт.
  • Кефір – 1 склянка
  • Яйце – 1 шт.
  • Рисова мука біла – 150 гр.
  • Розпушувач тіста – 0,5 ч. л.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування ПП бананових оладок з рисовим борошном? Банан подрібнюємо у блендері або добре розминаємо виделкою.

Збиваємо яйце з кефіром, до них просіваємо рисову муку.

Додаємо розпушувач і повільно замішуємо тісто, щоб всі інгредієнти перемішалися один з одним.

Додаємо в тісто кашку з банана. Знову перемішуємо.

Розігріваємо сковороду, і викладаємо оладки.

Обсмажуємо без олії з кожного боку по 2 хвилини.

Оладки повинні придбати рум’яний вид. Розкладаємо по тарілках і подаємо до столу. Корисне і низькокалорійне ласощі готово!

Оладки без дріжджів і без яєць Оладки без розпушувача Оладки з рисового борошна Оладки на кефірі без масла Оладки на кефірі як пух Оладки на сніданок ПП оладки на кефірі