ПП бісквіт – відмінний варіант десерту для тих, хто дотримується правильного харчування. Такий низькокалорійний бісквіт дещо відрізняється за складом інгредієнтів від звичайного бісквіта. Незважаючи на це, випічка виходить просто чудовою – повітряної, ніжною та приємною на смак. А готується бісквіт дуже просто, не вимагаючи спеціальних умінь.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Яйце – 3 шт.
- Рисова мука біла – 115 гр.
- Вода – 100 мл
- Ванілін – 1 щіпка
- Цукрозамінник – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати ПП бісквіт? Яйця розбиваємо і відокремлюємо білки від жовтків. Вже зараз можна включити духовку і розігріти її до температури 180 градусів.
До жовтків додаємо цукрозамінник і ванілін. Потім просіваємо рисову муку і вливаємо необхідну кількість води. Все ретельно збиваємо міксером до однорідного стану.
Білки необхідно збити міксером до стійкої піни.
Далі отриману білкову масу з’єднайте з іншими інгредієнтами, акуратно перемішуючи силіконової лопаткою.
Тісто для бісквіта перекладаємо у форму для запікання, потім поміщаємо її в розігріту духовку на 20-25 хвилин до готовності. Готовність перевіряйте зубочисткою – якщо вона без налиплого тесту, то бісквіт повністю готовий.
Готовий бісквіт вийміть з духовки і охолодіть.
Остиглий бісквіт розрізати на порційні шматочки і подавайте до столу.
Приємного чаювання!
Бісквіт Бісквіт в духовке Ванільний бісквіт