ПП бісквіт – відмінний варіант десерту для тих, хто дотримується правильного харчування. Такий низькокалорійний бісквіт дещо відрізняється за складом інгредієнтів від звичайного бісквіта. Незважаючи на це, випічка виходить просто чудовою – повітряної, ніжною та приємною на смак. А готується бісквіт дуже просто, не вимагаючи спеціальних умінь.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Яйце – 3 шт.
  • Рисова мука біла – 115 гр.
  • Вода – 100 мл
  • Ванілін – 1 щіпка
  • Цукрозамінник – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати ПП бісквіт? Яйця розбиваємо і відокремлюємо білки від жовтків. Вже зараз можна включити духовку і розігріти її до температури 180 градусів.

До жовтків додаємо цукрозамінник і ванілін. Потім просіваємо рисову муку і вливаємо необхідну кількість води. Все ретельно збиваємо міксером до однорідного стану.

Білки необхідно збити міксером до стійкої піни.

Далі отриману білкову масу з’єднайте з іншими інгредієнтами, акуратно перемішуючи силіконової лопаткою.

Тісто для бісквіта перекладаємо у форму для запікання, потім поміщаємо її в розігріту духовку на 20-25 хвилин до готовності. Готовність перевіряйте зубочисткою – якщо вона без налиплого тесту, то бісквіт повністю готовий.

Готовий бісквіт вийміть з духовки і охолодіть.

Остиглий бісквіт розрізати на порційні шматочки і подавайте до столу.

Приємного чаювання!

Бісквіт Бісквіт в духовке Ванільний бісквіт