Ароматний гуляш з яловичини стане чудовим блюдом для ПП раціону. Дуже смачний, соковитий і поживний, він швидко наситить організм і збагатить його корисними речовинами. Обов’язково спробуйте цей рецепт з помідорами і підливою! Пальчики оближеш!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Яловичина – 600 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Помідори свіжі – 2 шт.
- Борошно пшеничне – 2 ст. л.
- Вода – 1 ст.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Зелень – за бажанням
Процес приготування:
Готувати ПП гуляш з яловичини легко! Яловичину миємо та очищаємо від жилок і плівки, потім ріжемо її на кубики середнього розміру або брусочки.
Цибулю чистимо і ріжемо півкільцями або кубиками.
Таким же чином ріжемо помідори тільки трохи крупніше.
Розігріваємо сковороду з олією і обсмажуємо шматочки яловичини 7-10 хв., після цього додаємо цибулю і смажимо ще 5-7 хв
Тепер солимо і приправляємо блюдо, додаємо помідори, борошно і воду. Накриваємо кришкою і чекаємо, поки вода почне кипіти. Зменшуємо вогонь і тушкуємо м’ясо 30-40 хв. до м’якого стану. В кінці додаємо дрібно порізану зелень.
Приємного апетиту!
Гуляш Гуляш без томатної пасти Гуляш з яловичини як в дитячому саду Гуляш з яловичини як в їдальні Гуляш з яловичини, щоб м'ясо було м'яким і соковитим Гуляш класичний Угорський гуляш із яловичини