Для тих, хто не має часу, хочу порекомендувати чудовий рецепт ПП мафінів в мікрохвильовці. Швидкий Рецепт, і навіть якщо ви кудись поспішаєте або не любите возитися з приготуванням, а смачненького хочеться – цей простий і корисний рецепт для вас.
Інгредієнти: на 1 порц.
- Борошно кокосова – 50 гр.
- Какао-порошок – 2 ст. л.
- Цукрозамінник – за смаком
- Молоко коров’яче – 2 ст. л.
- Яйце – 2 шт.
- Розпушувач тіста – 0.25 ч. л.
- Масло вершкове – 1 ст. л.
- Сир – за смаком
- Полуниця для прикраси
Процес приготування:
Щоб приготувати ПП мафіни в мікрохвильовці, у глибоку миску викладіть необхідну кількість кокосової борошна, какао-порошку і підсолоджувача. Потім додайте розпушувач. Підсолоджувач вибирайте за власним уподобанням. У мене эритритол. Ви можете взяти мед натуральний сироп цикорію або топінамбура.
Ретельно перемішайте віночком. Вершкове масло злегка розтопити в мікрохвильовці або на водяній бані. А потім влийте до сухих інгредієнтів. Добре перемішайте. Влийте необхідну кількість молока. Додайте курячі яйця.
З допомогою віночка ретельно перемішайте до однорідної гладкої консистенції. Також можна скористатися міксером або заглибним блендером. Вийшло густе тісто перекладіть в керамічний кухоль. Тісто викладіть таким чином, щоб під час випікання воно не втекло. Кухоль поставте в мікрохвильову піч, встановіть максимальну потужність (у мене 800 Вт) і час – 2 хвилини.
Після звукового сигналу, акуратно вийміть кухоль з мікрохвильової печі і повністю остудіть.
Остиглий ПП мафін вийміть з кухля, перевернувши її догори дном, і викладіть на тарілку. За бажанням прикрасьте свіжою полуницею, і подавайте з м’яким сиром до свіжозвареної чаю або ароматної кави. Текстура корисного мафіна виходить неймовірно ніжною, і буквально тане в роті.
Готуйте смачно – худніть легко!