Торт з курячої печінки можна зробити не тільки смачним, але і корисним. Для цього потрібно всього лише замінити майонез на щось більш корисне – наприклад, на йогурт без добавок. Різні спеції і добавки наблизять смак йогурту до майонезу і торт вийде просто пальчики оближеш!


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Куряча печінка – 0,5 кг
  • Борошно пшеничне – 3 – 4 ст. л.
  • Яйце – 1 – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • Кріп – 4 – 5 гілок
  • Йогурт – 5 – 6 ст. л.
  • Гірчиця – 1 ч. л.
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Щоб приготувати печінковий торт з курячої печінки ПП, всі необхідні інгредієнти для приготування смачного печінкового торта підготуйте. Якщо печінка заморожена, то її необхідно заздалегідь розморозити в холодильнику.

Збийте курячу печінку в блендері або пропустити кілька разів через м’ясорубку, щоб вона набула однорідну консистенцію.

Додайте до печінки сіль і перець, а також яйця і борошно. Замішайте з цих інгредієнтів тісто для печінкових млинців.

З двох сторін випікайте печінкові млинці як звичайні, до повної готовності.

Цибулю з морквою очистіть, моркву натріть на середній тертці і наріжте цибулю соломкою або кубиками.

Обсмажте овочі в невеликій кількості рослинного масла на сковороді.

Обсмажені цибулю і моркву з’єднайте з дрібно порубаним кропом, перемішайте.

Приготуйте заправку з йогурту: з’єднайте йогурт, гірчицю, прянощі. Гарненько збийте.

З млинчиків, заправки і начинки зберіть торт. Викладіть млинець, змастіть соусом і покладіть на нього начинку. Накрийте цей млинець наступним і повторюйте кроки до тих пір, поки продукти не закінчаться.

Приємного апетиту!

Печінковий торт Печінковий торт на сковороді з курячої печінки Печінковий торт ПП Торти