Неймовірний салат, який готується за десять хвилин і також швидко з’їдається. Ніжний авокадо і соковиті креветки нікого не залишать байдужими. Заправка – з натурального йогурту, не додасть зайвих калорій. Такий салат ідеально підходить для всіх, хто піклується про дотримання правильного харчування.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Рукола – 30 гр.
  • Авокадо – 1 шт.
  • Креветки свіжі – 100 гр.
  • Яйце перепелине – 3 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Лимон – 1 шт.
  • Йогурт – 2 ст. л.
  • Зелень – гілок

Процес приготування:

Як почати готувати салат з креветками ПП? Для початку відварюємо креветки. Для цього кидаємо їх у киплячу підсолену воду й варимо 4-5 хвилин. Відкидаємо на друшляк, злегка даємо охолонути і очищаємо від панцира. З авокадо знімаємо шкірку і витягаємо кісточку. М’якоть нарізаємо невеликими шматочками.

В миску викладаємо рукколу. Кладемо наверх остиглі креветки.

Висипаємо в миску шматочки авокадо, додаємо йогурт, гарненько збризкуємо лимонним соком. Акуратно перемішуємо ложкою.

Перепелині яйця відварюємо круто. Повністю даємо охолонути і чистимо. Кожне розрізаємо на дві половинки.

Подаємо салат: кладемо порцію в тарілку і зверху кладемо половинки перепелиних яєць. Зверху можна трохи присипати сіллю. За бажанням, можна прикрасити улюбленої зеленню.

Приємного апетиту!

Салат з креветками і яйцями Салат з креветками та авокадо Салат з креветками та перепелиними яйцями Салати з креветками Салати з морепродуктами