Неймовірний салат, який готується за десять хвилин і також швидко з’їдається. Ніжний авокадо і соковиті креветки нікого не залишать байдужими. Заправка – з натурального йогурту, не додасть зайвих калорій. Такий салат ідеально підходить для всіх, хто піклується про дотримання правильного харчування.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Рукола – 30 гр.
- Авокадо – 1 шт.
- Креветки свіжі – 100 гр.
- Яйце перепелине – 3 шт.
- Сіль – за смаком
- Лимон – 1 шт.
- Йогурт – 2 ст. л.
- Зелень – гілок
Процес приготування:
Як почати готувати салат з креветками ПП? Для початку відварюємо креветки. Для цього кидаємо їх у киплячу підсолену воду й варимо 4-5 хвилин. Відкидаємо на друшляк, злегка даємо охолонути і очищаємо від панцира. З авокадо знімаємо шкірку і витягаємо кісточку. М’якоть нарізаємо невеликими шматочками.
В миску викладаємо рукколу. Кладемо наверх остиглі креветки.
Висипаємо в миску шматочки авокадо, додаємо йогурт, гарненько збризкуємо лимонним соком. Акуратно перемішуємо ложкою.
Перепелині яйця відварюємо круто. Повністю даємо охолонути і чистимо. Кожне розрізаємо на дві половинки.
Подаємо салат: кладемо порцію в тарілку і зверху кладемо половинки перепелиних яєць. Зверху можна трохи присипати сіллю. За бажанням, можна прикрасити улюбленої зеленню.
Приємного апетиту!
Салат з креветками і яйцями Салат з креветками та авокадо Салат з креветками та перепелиними яйцями Салати з креветками Салати з морепродуктами