Апетитний свіжий салат з креветок, рису і огірків доповнить сімейний обід, а також святковий стіл. Закуска підійде з будь-якого приводу. Блюдо дуже просте і швидке в приготуванні.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Креветки свіжі – 200 гр.
  • Огірки – 1 шт.
  • Рис білий – 80 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Майонез – 3 ст. л.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування салату з креветками, рисом і огірками? Варимо креветки до повної готовності в підсоленій воді. Очищаємо, і якщо вони великі, то нарізаємо на дрібні шматочки.

Відварюємо рис для салату. Крупа повинна вийти розсипчастою.

Курячі яйця теж відварюємо, потім охолоджуємо і подрібнюємо.

Дрібними кубиками огірок ріжемо. Видалити шкірку не обов’язково.

В салатниці з’єднуємо всі інгредієнти подрібнені, солимо за смаком і заправляємо майонезом. Розмішуємо, охолоджуємо і подаємо до столу. Приємного апетиту!

Салат з креветками і майонезом Салат з креветками і овочами Салат з креветками і яйцями Салат з креветками, яйцем і майонезом Салати з креветками