З великою радістю хочу поділитися ароматним рецептом надзвичайно смачного страви. Пшенична каша, приготована на воді з м’ясом – відмінний варіант повноцінного обіду. Блюдо виходить ситним і володіє яскравим смаком. Раджу приготувати, обіцяю – ви не пошкодуєте!
Інгредієнти: на 4 порції.
- М’ясо копчене – 150 гр.
- Вода – 2 склянки
- Пшенична крупа – 1 склянка
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Сіль – 1 ч. л.
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Рецепт приготування пшеничної каші на воді з м’ясом вкусен! Відміряйте необхідну кількість пшеничної крупи. Потім ретельно промийте її в проточній воді кілька разів, щоб вода стала прозорою. Налийте в глибоку каструлю воду, додати сіль. Викладіть промиту крупу. Поставте на вогонь і доведіть до кипіння, зменшіть вогонь до мінімального стану і варіть пшеничну кашу 20-25 хвилин.
Тим часом копчене м’ясо наріжте невеликою соломкою. М’ясо можна використовувати будь-яке на ваш розсуд, але з копченим страва виходить неймовірно ароматним.
добре розігрійте Сковороду на середньому вогні, налийте трохи олії, викладіть підготовлене м’ясо і трохи обсмажте.
Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, сполосніть в холодній воді і наріжте кубиками. Відправте до смаженій м’ясу і, час від часу помішуючи, обсмажте до м’якості цибулі.
Морква вимийте, очистіть від шкірки за допомогою овочечистки, а потім натріть на крупній тертці. Після чого подрібнену моркву відправте в сковороду і, час від часу помішуючи, обсмажте до м’якості.
Додайте зварену пшеничну кашу, посоліть, гарненько перемішайте, щоб всі інгредієнти з’єдналися воєдино. Прогрійте буквально пару хвилин і зніміть з вогню.
Апетитну пшеничну кашу, приготовану на воді з м’ясом, розкладіть по порційних тарілках і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
Каші Пшенична каша в каструлі Пшенична каша на гарнір Розсипчаста пшенична каша на воді