Оригінальний і апетитний рецепт приготування пшеничної каші з додаванням солодкої гарбуза. Блюдо легко приготувати в мультиварці, також його можна подавати до сімейного сніданку.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Пшенична крупа – 300 гр.
- Гарбуз – 300 гр.
- Вода – 2 склянки
- Молоко коров’яче – 2 ст.
- Сіль – за смаком
- Цукор-пісок – за смаком
- Масло вершкове – за смаком
Процес приготування:
Щоб приготувати пшеничну кашу з гарбузом в мультиварці, відміряємо потрібну кількість пшеничної крупи. Заливаємо її водою і доводимо до кипіння у відкритій мультиварці. Для цього можна включити режим «смаження».
В цей час очищаємо від шкірки гарбуз і після нарізаємо її на дрібні кубики.
Зварене пшоно промиваємо в холодній воді і знову викладаємо його в мультиварку. Сюди ж додаємо шматочки гарбуза, сіль, цукор і молоко.
Закриваємо каструлю кришкою і вмикаємо відповідний режим. Наприклад, можна вибрати програму «молочна каша». Готуємо близько 30 хвилин.
Готову пшеничну кашу з гарбузом розкладаємо по тарілках і доповнюємо вершковим маслом за смаком. Можна подавати до столу!
Пшенична каша в мультиварці Пшенична каша з гарбузом Пшенична каша на воді і молоці Пшенична каша на молоці в мультиварці