Коржі для кыстыбай по-татарськи готуються на молоці з додаванням яйця. Так тісто виходить дуже еластичним і якісним, а коржі будуть пишними і м’якими. Справжня смакота з ароматною начинкою!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Яйце – 1 шт.
  • Молоко коров’яче – 200 мл
  • Борошно пшеничне – 3 склянки
  • Сіль – 0,5 ч. л.

Процес приготування:

Як почати готувати тісто на кыстыбый по-татарськи на молоці? Яйце з’єднуємо з молоком і розмішуємо. Додаємо сіль.

Борошно просіваємо через ситечко.

Вводимо її поступово в молочно-яєчну масу.

Ретельно перемішуємо і формуємо тісто.

Щоб тісто стало еластичним продовжуємо вимішуємо його руками 5-7 хв. і даємо йому настоятися 15-20 хв

Приємного апетиту!

Тісто в домашніх умовах Тісто для кыстыбый з картоплею Тісто для кыстыбый на молоці Тісто для кыстыбый по-татарськи з картоплею