Кабачки – унікальний овоч для будь-якої господині. Він недорогий, доступний, не вимагає багато часу і зусиль для приготування, а головне, страви з нього незмінно виходять смачними і користуються популярністю у сім’ї. Рецепт пирога з кабачків на сковороді точно не залишить байдужими ні господаря, ні домочадців, ні гостей. Спробуйте!
можна їсти ложками без побоювань за здоров’я і фігуру.
Інгредієнти: на 5 порц.
- Кабачки – 2 шт.
- Борошно пшеничне – 3 ст. л.
- Яйце – 2 шт.
- Помідори свіжі – 2 шт.
- Майонез – 200 гр.
- Часник – 2 зуб.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати пиріг з кабачків на сковороді? Кабачки помити, очистити, натерти на некрупною тертці.
У глибокій мисці змішати натерті кабачки, яйця, суку, сіль і перець. Все ретельно перемішати. За консистенцією тісто має нагадувати густу сметану.
Смажити на рослинній олії кабачкові коржі для пирога до утворення золотистої скоринки (вийде 5 коржів).
Для крему змішати майонез з пропущеним через прес часником, перемішати.
Промазати кабачкові коржі кремом, викласти між шарами нарізані кружечками помідори. Пиріг з кабачків на сковороді готовий! Приємного апетиту!
Кабачки з помідорами Кабачки на сковороді з майонезом і часником Кабачки на сковороді швидко і смачно Пиріг з кабачків Смажені кабачки з часником і майонезом в борошні Страви з кабачків