Кабачки – унікальний овоч для будь-якої господині. Він недорогий, доступний, не вимагає багато часу і зусиль для приготування, а головне, страви з нього незмінно виходять смачними і користуються популярністю у сім’ї. Рецепт пирога з кабачків на сковороді точно не залишить байдужими ні господаря, ні домочадців, ні гостей. Спробуйте!

можна їсти ложками без побоювань за здоров’я і фігуру.


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Кабачки – 2 шт.
  • Борошно пшеничне – 3 ст. л.
  • Яйце – 2 шт.
  • Помідори свіжі – 2 шт.
  • Майонез – 200 гр.
  • Часник – 2 зуб.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати пиріг з кабачків на сковороді? Кабачки помити, очистити, натерти на некрупною тертці.

У глибокій мисці змішати натерті кабачки, яйця, суку, сіль і перець. Все ретельно перемішати. За консистенцією тісто має нагадувати густу сметану.

Смажити на рослинній олії кабачкові коржі для пирога до утворення золотистої скоринки (вийде 5 коржів).

Для крему змішати майонез з пропущеним через прес часником, перемішати.

Промазати кабачкові коржі кремом, викласти між шарами нарізані кружечками помідори. Пиріг з кабачків на сковороді готовий! Приємного апетиту!

Кабачки з помідорами Кабачки на сковороді з майонезом і часником Кабачки на сковороді швидко і смачно Пиріг з кабачків Смажені кабачки з часником і майонезом в борошні Страви з кабачків