Основний плюс пирога з тонкого лаваша полягає в тому, що вам не потрібно возитися з приготуванням і розкочуванням тесту, що неабияк економить ваш час і сили. Не дивлячись на це, закуска виходить смачною і соковитою.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Лаваш – 3 шт.
- Сир – 350 – 400 гр.
- Сир – 150 – 200 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Кефір – 1 склянка
- Зелень – за смаком
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Рецепт приготування пирога з лаваша на кефірі з сиром і сиром смачний! Наріжте листи лаваша на кілька рівних пластів. Один лаваш залиште цілим.
У мисці з’єднайте кефір, яйце, добре збийте, додайте сіль за смаком.
Зелень помийте і дрібно порубаєте ножем.
Сир натріть на крупній тертці, крупнозерновой сир краще протерти через сито.
Змішайте ці інгредієнти.
На фольгу або в форму покладіть цілий лаваш, його краї можуть звисати з країв форми.
Змастіть лаваш яєчно-кефірної сумішшю.
У центр лаваша покладіть трохи начинки, накрийте її наступним шаром лаваша, змастіть заливкою.
Продовжуйте викладати шари, чергуючи начинку і лаваш. Потім загорніть краї нижнього лаваша і залийте заготівлю заливкою.
Запікайте пиріг у духовці при 180 градусах 20-25 хвилин до золотистої скоринки. Перед тим, як подати на стіл, остудіть.
Приємного аппетита!
Пироги