Основний плюс пирога з тонкого лаваша полягає в тому, що вам не потрібно возитися з приготуванням і розкочуванням тесту, що неабияк економить ваш час і сили. Не дивлячись на це, закуска виходить смачною і соковитою.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Лаваш – 3 шт.
  • Сир – 350 – 400 гр.
  • Сир – 150 – 200 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Кефір – 1 склянка
  • Зелень – за смаком
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Рецепт приготування пирога з лаваша на кефірі з сиром і сиром смачний! Наріжте листи лаваша на кілька рівних пластів. Один лаваш залиште цілим.

У мисці з’єднайте кефір, яйце, добре збийте, додайте сіль за смаком.

Зелень помийте і дрібно порубаєте ножем.

Сир натріть на крупній тертці, крупнозерновой сир краще протерти через сито.

Змішайте ці інгредієнти.

На фольгу або в форму покладіть цілий лаваш, його краї можуть звисати з країв форми.

Змастіть лаваш яєчно-кефірної сумішшю.

У центр лаваша покладіть трохи начинки, накрийте її наступним шаром лаваша, змастіть заливкою.

Продовжуйте викладати шари, чергуючи начинку і лаваш. Потім загорніть краї нижнього лаваша і залийте заготівлю заливкою.

Запікайте пиріг у духовці при 180 градусах 20-25 хвилин до золотистої скоринки. Перед тим, як подати на стіл, остудіть.

Приємного аппетита!

Пироги