Смачний і оригінальний сніданок можна приготувати на сковороді з лаваша, ковбаси і сиру. Таке блюдо іноді називають «ледачим» пирогом. Його хрустка скоринка і м’який розплавлений сир припадуть вам до смаку.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Лаваш – 100 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Варена ковбаса – 100 гр.
  • Сир – 100 гр.
  • Молоко коров’яче – 150 гр.
  • Зелень – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Масло олію – для смаження

Процес приготування:

Готувати пиріг з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді легко! У мисці змішайте яйця, молоко і трохи солі.

Ковбасу і сир натріть на крупній тертці, додайте їх до яєчної маси і перемішайте.

Зелень помийте і дрібно порубаєте ножем, додайте до яєчної маси і перемішайте.

Лаваша обріжте за формою сковороди. На розігріту сковороду влийте соняшникову олію, покладіть перший лист лаваша.

На лаваш викладіть начинку і накрийте її зверху другим листом лаваша. Смажте пиріг з двох сторін під кришкою на невеликому вогні 5-7 хвилин. Готовий пиріг розрізати на трикутники і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Пироги