Готове листкове тісто – незамінний продукт для тих, хто прагне максимально економічно використовувати свій час. А головне, що з такого тіста дуже швидко і просто готується чудовий пиріг з малиною, який точно сподобається всім гостям.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Листкове тісто бездріжджове – 1 пакет
  • Цукор-пісок – 4 ст.
  • Малина – 1 склянка
  • Крохмаль кукурузный – 3 склянки
  • Яєчний жовток – 1 шт.
  • Кунжут – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати пиріг з листкового тіста з малиною в духовці? Тісто розморожуємо при кімнатній температурі, потім ділимо його на дві частини і розкачуємо двома пластами. Один з них застеляємо у змащену олією форму, а другий відкладаємо. Змішуємо малину з цукром і крохмалем.

Відразу ж викладаємо начинку на тісто.

Підверніть краї тіста всередину. З другого пласта тіста фігурною формою вирізаємо шматочки і розкладаємо їх по колу, залишаючи в центрі невеликий відкритий ділянку.

Змащуємо пиріг жовтком і посипаємо кунжутом.

Відправляємо пиріг в духовку, розігріту до 180 градусів і випікаємо його до рум’яності. Приємного апетиту!

Пиріг з малиной Пиріг з малиною в духовці Пироги