З великим задоволенням хочу поділитися простим, неймовірно смачним і швидким рецептом пиріжків у фритюрі, приготовлених з лаваша на сковороді. Пиріжки чудово підійдуть для сніданку, перекусу або дружнього чаювання. Приготуйте незвичайну випічку, і приємно здивуєте своїх гостей і родичів.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Лаваш вірменський – 100 гр.
- Свинина – 300 гр.
- Сир Пармезан – 100 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Приправа для фаршу – за смаком
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
- Яйце – 1 шт.
Процес приготування:
Готувати пиріжки з лаваша в клярі на сковороді просто! Приготуйте всі необхідні інгредієнти для приготування пиріжків з лаваша в клярі.
Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і промийте під холодною водою, потім подрібніть ножем. Свинину промийте під водою, обсушіть. Ріпчасту цибулю, м’ясо і твердий сир пропустіть через м’ясорубку. Додайте сіль і спеції за смаком.
Ретельно перемішайте до стану однорідної консистенції.
Лист вірменського лаваша викладіть на чисту робочу поверхню кухонного столу, а зверху розподіліть приготований фарш.
Скрутіть, як можна щільніше, рулет.
Потім рулет розрізати на кілька частин однакового розміру.
В глибоку тарілку розбийте куряче яйце і гарненько збовтайте його виделкою. В яєчний кляр викладіть заготовки з лаваша і викупайте з усіх боків.
Сковороду поставте на помірний вогонь, добре розігрійте, налийте трохи олії, викладіть пиріжки і обсмажте до золотистої скоринки апетитною з одного боку.
Потім акуратно переверніть на іншу сторону і обсмажте з другої сторони до рум’яного кольору.
Гарячі пиріжки з лаваша в клярі викладіть на тарілку.
Прикрасьте за бажанням улюбленої зеленню і подавайте на стіл порційно.
Насолоджуйтеся хрусткою, апетитною закускою!
Закуски з лаваша Пиріжки з лаваша Пиріжки з лаваша на сковороді Рулет з лаваша Рулет з лаваша з різними начинками