Я пропоную приготувати рулет з лаваша з рибною консервою, яйцем і огурцомУ кожної господині в кулінарній книзі обов’язково є прості і швидкі рецепти смачних холодних закусок, які підійдуть для будь-якого святкового торжества або сімейного застілля..


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Лаваш вірменський – 2 аркуша
  • Рибні консерви – 200 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Огірки – 100 гр.
  • Майонез – 100 гр.
  • Сир Пармезан – 100 гр.

Процес приготування:

Почнемо готувати рулет з лаваша з рибною консервою, яйцем і огірком. Відваріть необхідну кількість курячих яєць в підсоленій воді. Потім остудіть їх в холодній воді і очистіть від шкаралупи. Очищені курячі яйця натріть на дрібній тертці.

Твердий сир натріть на дрібній тертці.

Огірки ретельно вимийте в прохолодній воді, потім обсушити кухонним рушником, натріть на крупній тертці або наріжте тонкими слайсами, попередньо видаливши хвостики. Для цих цілей краще використовувати спеціальну терку або овощечистку.

Консервним ножем відкрийте банку консервованої риби.

Викладіть її в миску і гарненько розімніть виделкою.

Підготуйте необхідну кількість вірменського лаваша.

Лист вірменського лаваша викладіть на чисту робочу поверхню кухонного столу, а потім змастіть його невеликою кількістю майонезу, рівномірно розподіливши по всій поверхні лаваша з допомогою силіконової лопатки або ложки.

Зверху присипте подрібненим твердим сиром.

Накрийте другим листом лаваша.

Змастіть його рибною начинкою, рівномірно розподіливши її по всій поверхні лаваша.

Потім присипте подрібненими курячими яйцями і огірками.

Як можна щільніше скрутіть рулет.

Після чого закрутіть рулет в харчову плівку або фольгу і помістіть приблизно на 20-30 хвилин просочитися в холодильнику.

Потім лаваш розрізати на порційні шматочки.

Апетитний і ніжний рулет з лаваша з рибною консервою, яйцем і огірком викладіть на блюдо для подачі, прикрасьте на свій розсуд і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Закуски з лаваша Лаваш з начинкою Рулет з лаваша Рулет з лаваша з огірком Рулет з лаваша з різними начинками