З великим задоволенням хочу поділитися своїм коханим і неймовірно смачним рецептом пиріжків з куркою, приготованих з лаваша на сковороді. Такі пиріжки можна приготувати в якості ситного сніданку у вихідний день і приємно здивувати свою кохану родину.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Лаваш вірменський – 200 гр.
  • Куряче філе – 300 гр.
  • Капуста білокачанна – 200 гр.
  • Цукор-пісок – 1 щіпка
  • Сіль – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Готувати пиріжки з лаваша з куркою на сковороді просто! Білокачанну капусту тонко наріжте гострим ножем. Глибоку розігрійте сковороду на помірному вогні, налийте невелику кількість рослинної олії, викладіть подрібнену капусту, посоліть і додайте щіпку цукрового піску. Обсмажте до апетитного золотистого кольору, періодично помішуючи. Потім зніміть з вогню і остудіть.

Тим часом куряче філе добре промийте в проточній воді, а потім викладіть в каструлю і відваріть в підсоленій воді на середньому вогні до готовності. Приблизно потрібно 20-25 хвилин. Потім куряче м’ясо остудіть і наріжте кубиками. Начинку з’єднайте в загальній посуді, посоліть і добре перемішайте.

Листи вірменського лаваша розділіть на кілька однакових прямокутних частин. На край кожної частини лаваша викладіть приготовлену начинку і скрутіть лаваш конвертиками.

Глибоку сковороду добре розігрійте на помірному вогні, налийте невелику кількість рослинної олії і викладіть підготовлені пиріжки, обсмажте до апетитної хрусткої скоринки з двох сторін.

Гарячі пиріжки з лаваша з куркою подавайте на стіл порційно.

Насолоджуйтеся хрусткою і апетитною випічкою!

Закуски з лаваша Лаваш з начинкою Пиріжки з лаваша на сковороді Рулет з лаваша