Лаваш з крабових паличок, яєць і сиру – це дуже простий і вдалий рецепт закуски. Вона підійде як для сніданку, вечері, так і для обіднього перекусу. Її легко приготувати і зручно брати з собою. Ситне, соковите і смачне блюдо!


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Лаваш – 3 шт.
  • Яйце – 3 шт.
  • Крабові палички – 200 гр.
  • Сир – 250 гр.
  • Майонез – 100 гр.
  • Часник – 2 зуб.
  • Зелень – за бажанням

Процес приготування:

Рецепт приготування лаваша з крабових паличок, яєць і сиру смачний! Сир натираємо на крупній тертці, а часник дрібно кришимо ножем. Перемішуємо сир і часник.

Курячі яйця відварюємо круто. Потім охолоджуємо їх під проточною водою і натираємо на дрібну тертку.

Зелень промиваємо і дрібно кришимо, змішуємо її з яйцями.

Крабові палички ріжемо тонкими пластинками.

Беремо перший лист лаваша і промазуємо його майонезом. Потім рівномірно кладемо крабові палички.

Накриваємо наступним листом лаваша і знову змащуємо його майонезом, викладаємо начинку з сиру. Після цього кладемо останній лист, промазуємо майонезом і яєчної сумішшю. Скручуємо лаваші в рулет і ставимо його в холодильник на 60 хв.

Приємного апетиту!

Закуски з лаваша Лаваш з начинкою Рулет з лаваша Рулет з лаваша з різними начинками