Безумовно, у кожної господині є свої фірмові рецепти різних страв і випічки. Я хочу поділитися неймовірно смачним і простим у виконанні рецептом пиріжків з зеленим цибулею, приготованих з лаваша на сковороді. Такі пиріжки зручно взяти з собою в поїздку, на пікнік або на роботу в якості перекусу.


Інгредієнти: на 12 порц.

  • Лаваш вірменський – 300 гр.
  • Цибуля зелена – 1 шт.
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження
  • Яйце – 7 шт.

Процес приготування:

Приступимо до приготування пиріжків з лаваша з зеленою цибулею на сковороді. Курячі яйця в кількості 6 штук попередньо відваріть в підсоленій воді, потім остудіть, очистіть від шкаралупи і подрібніть гострим ножем.

Зелений лук ретельно промийте під холодною проточною водою, потім струсіть від зайвої вологи і подрібніть ножем. Викладіть в ємність з подрібненими курячими яйцями.

Додайте сіль і улюблені спеції за смаком. Ретельно перемішайте до однорідної консистенції.

Листи вірменського лаваша розділіть на кілька однакових частин.

На край кожної частини лаваша викладіть приготовлену начинку.

Протилежні краї складіть до центру.

Поверніть лаваш акуратними конвертиками.

Таким способом приготуйте інші пиріжки.

Куряче яйце розбийте в глибоку миску і збийте виделкою до однорідної консистенції.

В яєчної маси викупайте приготовані пиріжки.

Глибоку сковороду добре розігрійте на помірному вогні, налийте необхідну кількість рослинного масла, викладіть пиріжки. Обсмажте з одного боку до хрусткої скоринки апетитною.

Потім акуратно, щоб не обпектися, переверніть на іншу сторону, і обсмажте з другої сторони до апетитної скоринки.

Гарячі пиріжки з лаваша з зеленою цибулею подавайте на стіл порційно.

Насолоджуйтеся хрусткою і соковитою закускою!

Закуски з лаваша Лаваш з начинкою Пиріжки з лаваша Рулет з лаваша