Лаваш з рибною консервою і плавленим сиром – ще одна легка закуска, які я дуже люблю і яку можна приготувати за мінімальну кількість часу. Сьогодні пропоную скористатися одним з таких рецептів і приготувати лаваш прямо зараз. Цей рецепт досить простий і швидкий, з ним впорається навіть той, хто зовсім не знає, з якого боку підійти до кухні.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Лаваш вірменський – 1 аркуш
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Яйце – 3 шт.
  • Сир плавлений – 160 гр.
  • Рибні консерви – 1 банка
  • Морква – 1 шт.
  • Масло рослинне – для смаження
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Готувати лаваш з рибною консервою і плавленим сиром просто! Підготуйте всі необхідні інгредієнти для закуски з лаваша з рибною консервою і плавленим сиром.

З допомогою консервного ножа відкрийте банку рибних консервів, викладіть їх у невелику миску і гарненько розімніть з допомогою виделки.

курячі яйця Відваріть в підсоленій воді, остудіть і очистіть від шкаралупи.

Скориставшись сіткою для різання яєць, подрібніть курячі яйця і додайте до подрібненим консервів.

З допомогою виделки доведіть начинку до однорідної консистенції.

Крупну тертку змастіть буквально краплею олії, скориставшись силіконової пензликом, щоб плавлений сир не прилипав.

Після чого натріть плавлений сир.

Подрібнений плавлений сир відправте до начинки.

Морква добре вимийте, а потім очистіть від шкірки за допомогою овочечистки. Очищену моркву натріть на крупній тертці. Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, промийте під водою і дрібно нарубаєте ножем.

добре розігрійте Сковороду на помірному вогні, налийте невелику кількість рослинного масла. Викладіть підготовлені овочі і обсмажте до розм’якшення, періодично помішуючи. Посоліть, ретельно перемішайте і зніміть з вогню. Трохи остудіть.

Обсмажені овочі викладіть у підготовлену начинку і ретельно перемішайте.

Візьміть необхідну кількість лаваша.

Лист вірменського лаваша викладіть на чисту робочу поверхню кухонного столу.

Потім змастіть його приготованою начинкою, рівномірно розподіливши її по всій поверхні лаваша, скориставшись силіконової лопаткою.

Поступово завертайте рулет.

Розподіліть залишилася начинку і щільно загорніть рулет.

Підготуйте харчову плівку.

Готовий рулет загорніть в харчову плівку і помістіть приблизно на 20-30 хвилин просочитися в холодильник.

Просочений лаваш з рибною консервою і плавленим сиром наріжте на порційні шматочки і подавайте на стіл.

Насолоджуйтеся незвичайно ніжною закускою!

Закуски з лаваша Рулет з лаваша Рулет з лаваша з різними начинками