Оладки можна приготувати на ряжанці без використання дріжджів. Блюдо виходить неймовірно пишним і дуже ніжним смаком.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Борошно пшеничне – 1 склянка
- Ряжанка – 200 мл
- Яйце – 1 шт.
- Цукор-пісок – 3 ст. л.
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Розпушувач тіста – 0,5 ч. л.
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Почнемо готувати пишні оладки на ряжанці без дріжджів. У великій глибокій тарілці розбиваємо яйце, додаємо до нього сіль і цукор.
Збиваємо масу.
До збитого яйця вливаємо ряжанку, всипаємо борошно з розпушувачем.
Акуратно і тривало замішуємо тісто на оладки, щоб розбити всі грудочки і отримати максимально однорідну масу.
Гріємо сковороду з олією.
Викладаємо 1-2 ложки тесту на кожну оладью.
Смажимо до яскравого рум’янцю на середньому вогні з кожного боку.
Викладаємо пишні оладки з сервировочным тарілках. Страву можна прикрасити свіжими ягодами і м’ятою. Приємного апетиту!
Оладки без дріжджів Оладки без дріжджів з розпушувачем Оладки без кефіру Оладки без соди Оладки на ряжанці без дріжджів