Оладки можна приготувати на ряжанці без використання дріжджів. Блюдо виходить неймовірно пишним і дуже ніжним смаком.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Борошно пшеничне – 1 склянка
  • Ряжанка – 200 мл
  • Яйце – 1 шт.
  • Цукор-пісок – 3 ст. л.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Розпушувач тіста – 0,5 ч. л.
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Почнемо готувати пишні оладки на ряжанці без дріжджів. У великій глибокій тарілці розбиваємо яйце, додаємо до нього сіль і цукор.

Збиваємо масу.

До збитого яйця вливаємо ряжанку, всипаємо борошно з розпушувачем.

Акуратно і тривало замішуємо тісто на оладки, щоб розбити всі грудочки і отримати максимально однорідну масу.

Гріємо сковороду з олією.

Викладаємо 1-2 ложки тесту на кожну оладью.

Смажимо до яскравого рум’янцю на середньому вогні з кожного боку.

Викладаємо пишні оладки з сервировочным тарілках. Страву можна прикрасити свіжими ягодами і м’ятою. Приємного апетиту!

Оладки без дріжджів Оладки без дріжджів з розпушувачем Оладки без кефіру Оладки без соди Оладки на ряжанці без дріжджів