Смачне, апетитне рагу з кабачків з грибами сподобатися вашим рідним і добре втамує голод. Воно неймовірно соковите і поживне, а всі продукти в ньому натуральні і корисні. Відмінне блюдо для пп-раціону!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Кабачки – 2 шт.
- Печериці свіжі – 200 гр.
- Цибуля порей – 100 гр.
- Помідори свіжі – 2 шт.
- Часник – 1 зуб.
- Масло рослинне – 30 мл
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Рецепт рагу з кабачків з грибами простий у приготуванні! Всі овочі і зелень промиваємо водою і даємо їм трохи обсохнути. Цибуля порей ріжемо кільцями.
Моркву чистимо і натираємо на крупній тертці. І викладаємо моркву і цибулю на сковороду.
Кабачки нарізаємо кубиками і змішуємо їх з морквою і цибулею.
Печериці ріжемо тонкими пластинками.
Відправляємо печериці на сковороду, вливаємо олію і додаємо 1-2 ст. л. ложки води. Ставимо на помірний вогонь і тушкуємо 30-35 хв. до готовності овочів.
Помідори подрібнюємо в блендері в однорідне пюре.
Часник пропускаємо через прес.
Додаємо помідори, часник і спеції із сіллю в рагу і тушкуємо ще 10 хв.
Приємного апетиту!
Дієтичне овочеве рагу Кабачки з грибами Овочеве рагу без картоплі Овочеве рагу з кабачками Овочеве рагу з помідорами Овочеве рагу ПП Страви з кабачків на сковороді