Смачне, апетитне рагу з кабачків з грибами сподобатися вашим рідним і добре втамує голод. Воно неймовірно соковите і поживне, а всі продукти в ньому натуральні і корисні. Відмінне блюдо для пп-раціону!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Кабачки – 2 шт.
  • Печериці свіжі – 200 гр.
  • Цибуля порей – 100 гр.
  • Помідори свіжі – 2 шт.
  • Часник – 1 зуб.
  • Масло рослинне – 30 мл
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Рецепт рагу з кабачків з грибами простий у приготуванні! Всі овочі і зелень промиваємо водою і даємо їм трохи обсохнути. Цибуля порей ріжемо кільцями.

Моркву чистимо і натираємо на крупній тертці. І викладаємо моркву і цибулю на сковороду.

Кабачки нарізаємо кубиками і змішуємо їх з морквою і цибулею.

Печериці ріжемо тонкими пластинками.

Відправляємо печериці на сковороду, вливаємо олію і додаємо 1-2 ст. л. ложки води. Ставимо на помірний вогонь і тушкуємо 30-35 хв. до готовності овочів.

Помідори подрібнюємо в блендері в однорідне пюре.

Часник пропускаємо через прес.

Додаємо помідори, часник і спеції із сіллю в рагу і тушкуємо ще 10 хв.

Приємного апетиту!

Дієтичне овочеве рагу Кабачки з грибами Овочеве рагу без картоплі Овочеве рагу з кабачками Овочеве рагу з помідорами Овочеве рагу ПП Страви з кабачків на сковороді