Апетитне рагу з кабачків і рису можна подавати до столу як основне блюдо, а також в якості ситного гарніру. Крім того, закуска підходить для вегетаріанської кухні. Спробуйте смачне і просте у приготуванні блюдо!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Кабачки – 1 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Рис білий – 100 гр.
  • Зелень – 1 пучок
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Готувати рагу з кабачків з рисом просто! Заздалегідь відварюємо рис в підсоленій воді. Цибулю очищаємо від лушпиння і нарізаємо невеликими кубиками.

Чистимо моркву і ріжемо її брусочками.

Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Спочатку обсмажуємо цибулю до прозорості, потім кладемо моркву і продовжуємо готування ще 4 хвилин. Після чого заливаємо овочі третю склянки води. Тушкуємо на середньому вогні 10-15 хвилин.

Кабачки промиваємо, шкірку знімати не обов’язково, якщо овоч молодий. Нарізаємо його тонкими четвертинками. Викладаємо до моркви і цибулі. Солимо і перчимо вміст сковороди, продовжуємо тушкувати до м’якості кабачка.

До овочів викладаємо готовий рис і подрібнену свіжу зелень. Перемішуємо і готуємо ще 2 хвилини, потім знімаємо з плити.

Готове рагу з кабачків і рису можна подавати до столу. Приємного апетиту!

Овочеве рагу без картоплі Овочеве рагу з кабачками і морквою Овочеве рагу з кабачків на сковороді Овочеве рагу ПП