Апетитне рагу з кабачків і рису можна подавати до столу як основне блюдо, а також в якості ситного гарніру. Крім того, закуска підходить для вегетаріанської кухні. Спробуйте смачне і просте у приготуванні блюдо!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Кабачки – 1 шт.
- Морква – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Рис білий – 100 гр.
- Зелень – 1 пучок
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Готувати рагу з кабачків з рисом просто! Заздалегідь відварюємо рис в підсоленій воді. Цибулю очищаємо від лушпиння і нарізаємо невеликими кубиками.
Чистимо моркву і ріжемо її брусочками.
Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Спочатку обсмажуємо цибулю до прозорості, потім кладемо моркву і продовжуємо готування ще 4 хвилин. Після чого заливаємо овочі третю склянки води. Тушкуємо на середньому вогні 10-15 хвилин.
Кабачки промиваємо, шкірку знімати не обов’язково, якщо овоч молодий. Нарізаємо його тонкими четвертинками. Викладаємо до моркви і цибулі. Солимо і перчимо вміст сковороди, продовжуємо тушкувати до м’якості кабачка.
До овочів викладаємо готовий рис і подрібнену свіжу зелень. Перемішуємо і готуємо ще 2 хвилини, потім знімаємо з плити.
Готове рагу з кабачків і рису можна подавати до столу. Приємного апетиту!
Овочеве рагу без картоплі Овочеве рагу з кабачками і морквою Овочеве рагу з кабачків на сковороді Овочеве рагу ПП