Рагу з кабачків зі сметаною – блюдо, яке можна приготувати на швидку руку. Для того, щоб зробити його більш ситним, додайте трохи картоплі чи капусти до його складу.
Інгредієнти: на 5 порц.
- Кабачки – 2 шт.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Капуста білокачанна – 150 гр.
- Картопля – 2 – 3 шт.
- Масло соняшникове – 30 мл
- Сметана – 50 гр.
- Сіль – за смаком
- Петрушка – 3 – 4 гілки
- Часник – 2 зуб.
Процес приготування:
Приступимо до приготування рагу з кабачків зі сметаною. Овочі ретельно вимити під проточною водою. Цибулю очистіть від лушпиння, наріжте тонкими півкільцями. Моркву очистіть і наріжте кільцями. У каструлю з товстим дном влийте трохи соняшникової олії, викладіть в неї цибулю і морквину, накрийте кришкою і тушкуйте овочі на повільному вогні 5-6 хвилин.
Картопля очистіть, наріжте кубиками і відправте його в каструлю трохи протушенным цибулі і моркви. Влийте в каструлю трохи води і продовжуйте тушкувати овочі.
Капусту наріжте соломкою і додайте її гаситься в каструлю до інших овочів.
Кабачки наріжте кубиками, додайте в каструлю, перемішайте овочі і продовжуйте готувати. Посоліть рагу по смаку, при необхідності додайте ще трохи води.
В кінці приготування додайте сметану, перемішайте рагу і тушкуйте ще 5-7 хвилин.
Часник очистіть від лушпиння, подрібніть його пресом або натріть на дрібній тертці. Петрушку дрібно порубаєте ножем. Додати в рагу часник і петрушку, перемішайте і знімайте каструлю з вогню. Подавайте блюдо на стіл гарячим.
Приємного апетиту!
Дієтичне овочеве рагу Овочеве рагу без м'яса Овочеве рагу з кабачками і капустою Овочеве рагу з кабачками і картоплею Овочеве рагу з капустою Овочеве рагу з картоплею Страви з кабачків