Рагу з кабачків зі сметаною – блюдо, яке можна приготувати на швидку руку. Для того, щоб зробити його більш ситним, додайте трохи картоплі чи капусти до його складу.


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Кабачки – 2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Капуста білокачанна – 150 гр.
  • Картопля – 2 – 3 шт.
  • Масло соняшникове – 30 мл
  • Сметана – 50 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Петрушка – 3 – 4 гілки
  • Часник – 2 зуб.

Процес приготування:

Приступимо до приготування рагу з кабачків зі сметаною. Овочі ретельно вимити під проточною водою. Цибулю очистіть від лушпиння, наріжте тонкими півкільцями. Моркву очистіть і наріжте кільцями. У каструлю з товстим дном влийте трохи соняшникової олії, викладіть в неї цибулю і морквину, накрийте кришкою і тушкуйте овочі на повільному вогні 5-6 хвилин.

Картопля очистіть, наріжте кубиками і відправте його в каструлю трохи протушенным цибулі і моркви. Влийте в каструлю трохи води і продовжуйте тушкувати овочі.

Капусту наріжте соломкою і додайте її гаситься в каструлю до інших овочів.

Кабачки наріжте кубиками, додайте в каструлю, перемішайте овочі і продовжуйте готувати. Посоліть рагу по смаку, при необхідності додайте ще трохи води.

В кінці приготування додайте сметану, перемішайте рагу і тушкуйте ще 5-7 хвилин.

Часник очистіть від лушпиння, подрібніть його пресом або натріть на дрібній тертці. Петрушку дрібно порубаєте ножем. Додати в рагу часник і петрушку, перемішайте і знімайте каструлю з вогню. Подавайте блюдо на стіл гарячим.

Приємного апетиту!

Дієтичне овочеве рагу Овочеве рагу без м'яса Овочеве рагу з кабачками і капустою Овочеве рагу з кабачками і картоплею Овочеве рагу з капустою Овочеве рагу з картоплею Страви з кабачків