Вітамінну запіканку з кабачків і помідорів приготувати нескладно, це блюдо з розряду «нарізати, скласти і загасити». У цьому допоможе кухонні помічниця – мультиварка. Запіканка має ніжний, делікатний овочевий смак, не викликає важкості в животі, її можна їсти як на сніданок, так і на вечерю.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Кабачки – 2 шт.
  • Молоко коров’яче – 50 мл
  • Помідори свіжі – 1 шт.
  • Сметана – 2 ст. л.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • Сир Пармезан – 50 гр.
  • Яйце – 2 шт.

Процес приготування:

Готувати запіканку з кабачків і помідорів в мультиварці легко! Кабачки помити, можна почистити шкірку. Порізати кабачки невеликими шматочками.

Почистити цибулю з морквою, дрібно нарізати і додати до кабачків.

Помідор порізати кільцями, викласти далі шаром.

Яйця змішати зі сметаною, молоком, збити віночком. Посолити і залити цією сумішшю овочі в мультиварці.

Зверху натерти сир.

Встановити режим «Випічка» або «Запікання» і готувати 40 хв.

Вживати запіканку в теплому вигляді.

Приємного апетиту!

Дієтична ПП запіканка з кабачків Дієтичні страви з кабачків Запіканка з кабачків в мультиварці Запіканка з кабачків з сиром і сметаною Запіканка з кабачків з сиром і яйцем Страви з кабачків