Капуста – дуже смачний і корисний продукт, з якого можна приготувати безліч різноманітних страв. Разу з капусти приготувати дуже просто, крім того, можна використовувати для приготування абсолютно різноманітні добавки. У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати разу з капусти з овочами.
Інгредієнти: на 3 порції.
- Капуста білокачанна – 300 гр.
- Заморожена суміш овочів – 1 пакет
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Масло рослинне – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Сіль – за смаком
- Морква – 1 шт.
Процес приготування:
Як приготувати рагу з овочів з капустою? Візьміть будь-яку овочеву суміш, де присутні ваші улюблені овочі. Суміш можна брати абсолютно будь-яку або додати заморожені на зиму овочі – томати, кукурудзу, горошок і інше.
На сковороді розігрійте трохи рослинного масла і всипте туди овочі. На помірному вогні овочі протушкувати протягом п’яти хвилин під кришкою.
Очистіть і промийте, а потім наріжте півкільцями (або дрібніше) ріпчасту цибулю. Додайте його в сковорідку.
Далі потрібно промити і очистити моркву, а потім натерти на середній тертці. Подрібнену моркву і додати в сковороду.
Далі нашаткуйте вашу капусту подрібніше, присолите її і пам’ятайте руками, щоб добитися м’якості.
Капусту покладіть в сковорідку, додайте сіль і спеції за смаком, перемішайте і готуйте ще близько п’яти хвилин. Слідом влийте близько склянки води і накрийте сковорідку кришкою. Тушкувати до готовності капусти. Чим дрібніше нашинкована капуста, тим швидше приготується страву.
В капусту можете додати фарш, ковбаски чи – як у нас – з фрикадельки. Це зробить страву більш ситним, хоча добавка зовсім не обов’язкова.
Готову страву розподіліть порційно по тарілках і відразу ж подавайте до столу.
Приємного апетиту!
Овочеве рагу Овочеве рагу без картоплі Овочеве рагу з капустою Овочеве рагу ПП