Рагу з овочів і яловичини буде у вас універсальним стравою для обіду або вечері, адже яловичина завжди чудово поєднується з овочами. Склад овочів можете змінити по своєму смаку.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Яловичина – 0.6 кг
- Картопля 0.5 кг
- Морква – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Помідори свіжі – 2 шт.
- Болгарський перець солодкий – 2 шт.
- Горошок зелений – 5 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Вода – 1.5 склянки
- Приправа Хмелі-Сунелі – 1 ч. л.
- Паприка – 1 ст. л.
- Шафран – 2 ч. л.
- Вода – 1.5 склянки
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Щоб приготувати рагу з овочів з яловичиною, яловичину промийте проточною водою, обсушіть рушником і наріжте на тонкі брусочки. Розігрійте сковороду з рослинним маслом і перекладіть на неї м’ясо.
Почистіть і наріжте цибулину і додати до м’яса.
М’ясо з цибулею посипте зазначеними в рецепті спеціями.
Потім налийте в сковорідку воду, і все добре перемішайте.
Сковорідку закрийте кришкою. Тушкуйте яловичину протягом 50 хвилин.
За цей час почистіть картоплю і моркву наріжте на невеликі шматочки. Перекладіть овочі в сковорідку і тушкуйте ще 10 хвилин під закритою кришкою.
Очищений перець і помідори помийте, наріжте на шматочки.
Перекладіть їх у сковорідку, додайте зелений горошок і рагу посоліть за смаком. Потушкуйте рагу ще 10 хвилин і вимкніть вогонь. Ваше блюдо готове. Можете подати до столу.
Приємного апетиту!
Овочеве рагу Овочеве рагу з картоплею Овочеве рагу з картоплею і помідорами Овочеве рагу з картоплею на сковороді Овочеве рагу з помідорами Овочеве рагу з яловичиною