Рідке тісто для піци просте у приготуванні. Готовий продукт виходить тонким і хрустким. Таку основу можна як випікати в духовці, так і смажити на сковороді. Ідеально для домашнього готування.
Інгредієнти: на 5 порц.
- Молоко коров’яче – 150 мл
- Борошно пшеничне – 220 гр.
- Сіль – 1 щіпка
- Цукор-пісок – 1 щіпка
- Розпушувач тіста – 0,5 ч. л.
- Масло рослинне – 3 ст. л.
Процес приготування:
Як приготувати рідке тісто для піци на молоці без дріжджів? У тепле молоко насипаємо сіль і цукор. Перемішуємо.
Просіваємо борошно і відразу додаємо її разом з розпушувачем в молоко.
Вливаємо до інгредієнтів рослинне масло.
Ретельно розмішуємо масу до повного позбавлення грудочок.
М’яке однорідне тісто розмазуємо по листу або сковороді. Готове, можна приступати до приготування піци.
Рідке тісто для піци без дріжджів Тісто для домашньої піци в духовці Тісто для піци Тісто для піци без дріжджів Тісто для піци без дріжджів як у піцерії Тісто для піци без сметани на сковороді Тісто для піци на сковороді