Для приготування цього надзвичайно соковитого і ароматного страви крім інгредієнтів не потрібні ні зусиль, ні часу, ні кулінарні навички. Роли з лаваша з тунцем підходять і для фітнес-дієти, і для ПП, і всім любителям смачної їжі.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Тунець консервований – 1 банка
- Лаваш – 1 аркуш
- Листовий салат – 0.5 пучків
- Огірки – 1 шт.
- Яйце – 1 шт.
- Майонез – 2 ст. л.
- Сир вершковий – 100 гр.
- Часник – 2 зуб.
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Почнемо готувати роли з лаваша з тунцем. Спочатку приготуйте соус для ролів. В окрему миску покладіть майонез і вершковий сир. Яйце почистіть від шкаралупи і натріть на тертці. Очищені зубки часнику подрібніть на часничниці. Яйце і часник перекладіть до соусу, додайте чорний мелений перець і ложкою соус добре перемішайте.
Лист лаваша розгорніть на стільниці і рівномірно намажте його приготованим соусом.
Огірок почистіть від шкірки і овочечисткою наріжте на тонкі довгі скибочки. Паперовою серветкою видаліть у огірка зайву рідину.
Тунець перекладіть з банки на окрему тарілку і добре розімніть виделкою.
Зелене листя салату промийте холодною водою, просушіть серветкою. Потім овочі і тунець викладіть на лист лаваша, маючи в середині рибу і огірок, а по краях – листя салату.
Потім лаваш скрутіть в рулет, починаючи з боку огірка. Рулет розрізати на роли довільної довжини і оберніть їх шматочками харчової плівки. На 20 хвилин роли помістіть в холодильник.
Потім зніміть з них плівку, перекладіть роли з тунцем на красиве блюдо і можете подати до столу.
Приємного апетиту!
Закуски з лаваша Лаваш з начинкою Рулет з лаваша Рулет з лаваша з огірком