Замість традиційних рулетів з тонкого лаваша вам пропонується зробити з нього невеликі трубочки з сирною начинкою і обсмажити їх в олії. Вийде красиво, зручно і до того ж дуже смачно і ситно. Ваші вироби хрусткі швидко з’їдять ще гарячими, але і після остигання вони залишаться смачними. Для начинки візьмемо зелень і плавлений сир.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Лаваш – 2 шт.
  • Сир плавлений – 3 шт.
  • Часник – 4 зуб.
  • Цибуля зелена – 1 пучок
  • Кріп – 1 пучок
  • Сметана 20% – 2 ст. л.
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Приступимо до готування трубочок з лаваша з сирною начинкою. Плавлені сирки потримайте деякий час в холодильнику або морозилці, щоб було зручно їх подрібнити.

Охолоджені сирки натерти на крупну тертку і перекладіть цю масу в окремий посуд.

Зелені цибулю і кріп промийте, обсушіть серветкою і дрібно наріжте. Перекладіть нашатковану зелень до натертому сиру.

Потім начинку покладіть дві ложки густої сметани.

Ці інгредієнти добре перемішайте ложкою.

Аркуші тонкого лаваша розкладіть на столі і розріжте на прямокутники розміром 20х10 див.

На кожен шматок лаваша укладіть приготовану сирну начинку.

Потім поверніть лаваш з начинкою в акуратні красиві трубочки.

Обсмажуйте трубочки на середньому вогні по 2-3 хвилини на кожній стороні, перевертаючи їх виделками.

Обсмажені трубочки з лаваша з сирною начинкою перекладіть в порційні тарілки, декорують зеленню і подайте до столу.

Приємного апетиту!

Закуски з лаваша Лаваш з начинкою Рулет з лаваша Рулет з лаваша з різними начинками Трубочки з лаваша