Розсольник по-польськи відрізняється від традиційного відсутністю перловки. Готується такий розсольник на яловичому бульйоні. Борошно із сметаною роблять смак розсольнику насиченим і багатим. Перше блюдо виходить дуже смачним і ситним. Кислуватий смак добре поєднується з овочами. Якщо у вас в холодильнику є готовий яловичий бульйон, ви обов’язково повинні приготувати розсольник по-польськи.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Бульйон з яловичини – 2 л
- Картопля – 4 шт.
- Огірки солоні – 4 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- огірковий Розсіл – 1 склянка
- Масло вершкове – 10 гр.
- Борошно пшеничне – 1 ст. л.
- Сметана – 3 ст. л.
- Зелень – 1 пучок
Процес приготування:
Як почати готувати розсольник по-польськи? Каструлю з бульйоном поставте на вогонь до закипання. Підготуйте овочі. Цибулю і моркву очистити.
Цибулю дрібно наріжте.
Моркву натріть на крупній тертці або наріжте.
На добре розігрітій сковороді розтопіть вершкове масло. Надішліть цибулю і моркву обсмажуватися до м’якості.
Картоплю помийте і очистіть.
Наріжте на кубики середнього розміру або на брусочки. Спосіб нарізки виберете самі.
Картоплю відправте в каструлю до бульйону.
Солоні огірки натріть на крупній тертці.
Відправте їх в каструлю, влийте склянку розсолу.
Цибулю і моркву відправте в каструлю і варіть, поки картопля повністю не приготується.
В окремій ємності змішайте сметану з борошном.
Влийте до отриманої масі трохи бульйону і добре перемішайте.
Вилийте сметанную масу в суп і доведіть до кипіння. Вимкніть каструлю, накрийте кришкою і дайте настоятися 15 хвилин.
Розлийте суп по тарілках.
Прикрасьте блюдо дрібно нарізаною зеленню.
Гарячий розсольник подавайте до столу. Насолоджуйтеся смачною ароматною стравою!