Розсольник по-польськи відрізняється від традиційного відсутністю перловки. Готується такий розсольник на яловичому бульйоні. Борошно із сметаною роблять смак розсольнику насиченим і багатим. Перше блюдо виходить дуже смачним і ситним. Кислуватий смак добре поєднується з овочами. Якщо у вас в холодильнику є готовий яловичий бульйон, ви обов’язково повинні приготувати розсольник по-польськи.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Бульйон з яловичини – 2 л
  • Картопля – 4 шт.
  • Огірки солоні – 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • огірковий Розсіл – 1 склянка
  • Масло вершкове – 10 гр.
  • Борошно пшеничне – 1 ст. л.
  • Сметана – 3 ст. л.
  • Зелень – 1 пучок

Процес приготування:

Як почати готувати розсольник по-польськи? Каструлю з бульйоном поставте на вогонь до закипання. Підготуйте овочі. Цибулю і моркву очистити.

Цибулю дрібно наріжте.

Моркву натріть на крупній тертці або наріжте.

На добре розігрітій сковороді розтопіть вершкове масло. Надішліть цибулю і моркву обсмажуватися до м’якості.

Картоплю помийте і очистіть.

Наріжте на кубики середнього розміру або на брусочки. Спосіб нарізки виберете самі.

Картоплю відправте в каструлю до бульйону.

Солоні огірки натріть на крупній тертці.

Відправте їх в каструлю, влийте склянку розсолу.

Цибулю і моркву відправте в каструлю і варіть, поки картопля повністю не приготується.

В окремій ємності змішайте сметану з борошном.

Влийте до отриманої масі трохи бульйону і добре перемішайте.

Вилийте сметанную масу в суп і доведіть до кипіння. Вимкніть каструлю, накрийте кришкою і дайте настоятися 15 хвилин.

Розлийте суп по тарілках.

Прикрасьте блюдо дрібно нарізаною зеленню.
Гарячий розсольник подавайте до столу. Насолоджуйтеся смачною ароматною стравою!

Новости