Якщо у готуванні обмежена, і потрібно приготувати смачний ситний обід, спробуйте приготувати розсольник з булгуром на тушенке. Розсольник можна приготувати у великій каструлі на кілька днів. Від цього він стає більш насиченим і смачніше. Суп виходить дуже ароматним і ситним. Незвичайний інгредієнт – булгур, чудово поєднується з іншими продуктами. Розсольник можна приготувати на готовому бульйоні, на тушенке. Якщо ж у вас достатньо часу, можна зварити свіжий бульйон і готувати розсольник на ньому.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Тушонка з м’яса курчати – 1 банка
- Картопля – 80 гр.
- Огірки солоні – 100 гр.
- Цибуля ріпчаста – 50 гр.
- Морква – 50 гр.
- Булгур – 100 гр.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Зелень – 1 пучок
- Масло вершкове – 10 гр.
- Масло рослинне – 30 мл
- Вода – 2 л
Процес приготування:
Готувати розсольник з булгуром просто! Щоб приготувати розсольник з булгуром, приготуйте необхідні інгредієнти. Овочі помийте і почистіть.
крупу Промийте булгуру і відваріть на середньому вогні.
наріжте Тонкою соломкою овочі.
На сковороду відправте вершкове і рослинне масло, на суміші масел пасеруйте цибулю і моркву. Тонко нарізані огірки разом з розсолом нагрівайте на сковороді протягом декількох хвилин.
Відкрийте банку тушонки і тушкуйте з додаванням води в глибокій каструлі 5-7 хвилин.
В каструлю додайте заздалегідь нарізану картоплю і варити до закипання. Перекладіть залишилися інгредієнти і варіть 7-10 хвилин. Додайте спеції за смаком. Вимкніть каструлю і дайте настоятися 10 хвилин.
Приготований розсольник прикрасьте дрібно нарубаною зеленню. За бажанням додайте сметану. Насолоджуйтеся апетитним розсольником!