Корисні речовини, що містяться в броколі, залучають будь-яку господарку. Саме тому цей продукт все частіше використовують при приготуванні різноманітних страв. Салат з брокколі з часником в цьому сенсі – справжня знахідка: він виходить і корисним і смачним.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Капуста Брокколі – 1 шт.
  • Яйце – 5 шт.
  • Кукурудза консервована – 0.5 банок
  • Насіння соняшнику – 1 ст.
  • Часник – 2 зуб.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Йогурт – 1 склянка
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Як почати готувати салат з брокколі з часником? Брокколі помити, розібрати на суцвіття. Варити суцвіття броколі в підсоленій воді до м’якості капусти (близько 5 хвилин).

Яйця зварити круто, остудити, нарізати на дрібні кубики.

Очищені насіння соняшнику обсмажити до рум’яного кольору на сковороді без додавання масла, трохи посолити.

Для приготування часникового соусу в окремій ємності змішати майонез з натуральним йогуртом, додати подрібнений часник, сіль і перець за смаком.

В салатник першим шаром викласти яйця, змастити з 2 ст. л. часникового соусу, потім відправити в салат консервовану кукурудзу без зайвої рідини.

На кукурудзи викласти брокколі, потім рівномірно полити салат залишилися часниковим соусом.

Зверху салат з брокколі з часником, посипати смаженим насінням соняшника. Смакота!

Новости