Пісний варіант розсольнику передбачає, що в суп не додається м’ясо. Однак це зовсім не означає, що страва стане менше ситним. Правильне поєднання інгредієнтів дозволить не тільки внести різноманітність у пісний раціон, але і насолодитися смачним і поживним супом.
Інгредієнти: на 5 порц.
- Перлова крупа – 150 гр.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Морква – 2 шт.
- Корінь селери – 2 шт.
- Часник – 2 – 4 зуб.
- Огірки солоні – 3 шт.
- огірковий Розсіл – 1 склянка
- Томатний соус – 2 – 3 ст. л.
- Масло рослинне – за смаком
- Паприка – 1 ч. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Зелень – за смаком
- Вода – 2 л
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування розсольнику з перловкою без м’яса? У сотейник налити невелику кількість рослинної олії, висипати туди перлову крупу і смажити, постійно помішуючи, близько 10 хвилин. Потім залити в сотейник 2 склянки води, посолити, варити приблизно 20 хвилин до вбирання всієї води.
Невеликими кубиками нарізати цибулю, моркву, часник і селеру і солоні огірки.
Цибулю обсмажити до зарум’янювання, додати до нього моркву і селеру, смажити 5 хвилин. Потім додати часник, солоні огірки, смажити 1 хвилину.
Овочі перекласти в каструлю, залити їх томатним соусом і 1, 5 склянкою води, варити 5 хвилин. Потім додати до овочів перловку, поперчити все і варити ще 10 хвилин.
Влити в каструлю розсіл, трохи поварити і зняти з вогню. Додати в суп свіжу зелень і дати йому настоятися 10 хвилин. Можна подавати ароматний пісний суп до столу!
Новости