«Обжорка» – салат, який не має ніякої особливої історії. Проте його творці підібрали прекрасний склад, який легко запам’ятати і приготувати в будь-який момент, коли стоїть завдання смачно нагодувати.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряче філе або копчене Куряче філе – 300 гр.
  • Морква по-корейськи – 150 гр.
  • Печериці свіжі – 400 гр.
  • Чорнослив (без кісточок) – 150 гр.
  • Огірки – 300 гр.
  • Масло рослинне – для смаження
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Майонез – за смаком

Процес приготування:

Щоб приготувати салат «Обжорка» з грибами і корейською морквою, гриби очистіть і наріжте кубиками. Обсмажте гриби на рослинній олії до готовності.

Куряче філе наріжте кубиками. Копчене м’ясо можна при бажанні замінити на відварене.

Огірки помийте, обсушіть і наріжте кубиками.

Корейську моркву наріжте, якщо вона нашинкована довгою соломкою.

Чорнослив дрібно наріжте.

Зберіть салат. На дно салатниці викладіть частину грибів, промажте їх майонезом.

Другим шаром покладіть трохи курки, нанесіть зверху майонез.

Далі покладіть моркву по-корейськи і чорнослив, змастіть ці шари майонезом.

Потім покладіть трохи огірків і майонезу. Після цього повторіть шари в тому ж порядку ще раз. Салат «Обжорка» готовий.

Приємного апетиту!

Салат з куркою, грибами і корейською морквою Салат з куркою, грибами і огірком Салат з куркою, грибами, огірком і морквою Салат з курячим філе і грибами Салати з куркою