Головні достоїнства салату «Обжорка» – це ситність, апетитний вигляд і доступність. Блюдо, яке можна приготувати просто так, без приводу і наїстися до відвалу


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Квасоля консервована – 320 гр.
  • Помідори свіжі – 2 шт.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Копчена ковбаса – 150 гр.
  • Сир – 80 гр.
  • Петрушка – 10 гр.
  • Майонез – за смаком
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Копчену ковбасу наріжте кубиками.

Помідори для салату краще використовувати стиглі і щільні, але не перестиглими. Овочі помийте, видаліть місце кріплення плодоніжки і наріжте кубиками.

Твердий сир наріжте кубиками.

З консервованої квасолі злити рідину і додайте її в салатницю. Туди ж додайте подрібнену зелень, майонез, сіль і перець за смаком.

перемішайте Салат, подавати «Обжорку» можна відразу після приготування.

Приємного апетиту!

Новости