Головні достоїнства салату «Обжорка» – це ситність, апетитний вигляд і доступність. Блюдо, яке можна приготувати просто так, без приводу і наїстися до відвалу
Інгредієнти: на 4 порції.
- Квасоля консервована – 320 гр.
- Помідори свіжі – 2 шт.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Копчена ковбаса – 150 гр.
- Сир – 80 гр.
- Петрушка – 10 гр.
- Майонез – за смаком
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Копчену ковбасу наріжте кубиками.
Помідори для салату краще використовувати стиглі і щільні, але не перестиглими. Овочі помийте, видаліть місце кріплення плодоніжки і наріжте кубиками.
Твердий сир наріжте кубиками.
З консервованої квасолі злити рідину і додайте її в салатницю. Туди ж додайте подрібнену зелень, майонез, сіль і перець за смаком.
перемішайте Салат, подавати «Обжорку» можна відразу після приготування.
Приємного апетиту!
Новости