Салат з куркою, грибами, квасолею і сухариками стане відмінним стравою на вечерю. Він дуже ситний, поживний і в міру калорійний. Ніжний насичений смак салату нікого не залишить байдужим. Просто смакота!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Квасоля червона – 1 банка
  • Печериці консервовані – 0.5 банок
  • Сухарики – 1 пакет
  • Сир – 100 гр.
  • Зелень – 1 пучок
  • Часник – зуб.
  • Майонез – 60 гр.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування салату з куркою, грибами, квасолею і сухариками? Відкриваємо квасоля і виливаємо з неї рідину, також зливаємо рідину з печериць. Якщо вони занадто великі розрізаємо їх на більш дрібні частини і змішати з квасолею в глибокій мисці.

Зелень промиваємо і кришимо ножем, додаємо її в салат.

Часник пропускаємо через прес.

Сир натираємо з допомогою великої терки.

Додаємо сир і часник в салат, також додаємо сухарики, заправляємо майонезом і перемішуємо.

Приємного апетиту!

Новости