«Обжорка» з курячою грудкою виходить більш ніжним, ніж салат з яловичини і свинини. Це досить просте, але ситне блюдо, яке може приготувати будь-яка господиня. Для праздничного столу салат «Обжорка» зазвичай подають в листковому вигляді.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Куряча грудка – 300 гр.
- Огірки мариновані – 4 шт.
- Горошок зелений консервований – 150 гр.
- Морква по-корейськи – 150 гр.
- Майонез – за смаком
Процес приготування:
Для того щоб приготувати салат «Обжорка» з курячою грудкою, мариновані огірки наріжте кубиками.
Нарізані огірки перекладіть в салатницю, туди ж додайте консервований горошок.
Куряче м’ясо заздалегідь відваріть до готовності в підсоленій воді. Потім грудку остудіть і наріжте кубиками.
Корейську моркву при необхідності наріжте більш дрібно, щоб було зручніше є салат.
Додайте до інгредієнтів майонез, перемішайте і салат «Обжорка» готовий.
Приємного апетиту!
Салати з куркою