Любителям простих у приготуванні салатів настійно рекомендую скористатися чудовим рецептом салату з куркою, огірком, морквою і цибулею. Салат виходить яскравим смаком і соковитим. Для приготування салату використовуються доступні інгредієнти, які можна знайти в запасах будь-якої господині.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Огірки солоні – 100 гр.
  • Куряче філе – 300 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Масло рослинне – 3 ст. л.
  • Морква – 100 гр.
  • Кріп – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Майонез – 100 гр.

Процес приготування:

Готувати салат з куркою, огірком, морквою і цибулею просто! Куряче філе промийте, викладіть в каструлю і залийте водою, посоліть. Поставте на вогонь і доведіть до кипіння, зніміть піну, яка утворилася шумівкою. Зменшіть вогонь і готуйте під кришкою 20 хвилин.

Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, промийте і дрібно наріжте. Розігрійте Сковороду і змастіть рослинною олією. Викладіть нарізану ріпчасту цибулю. Обсмажте кілька хвилин.

Моркву очистіть від шкірки за допомогою овочечистки, натріть на середній тертці і додайте до смаженій репчатому луку. Постійно помішуючи, обсмажте до м’якості, посоліть і поперчіть. Зніміть з вогню і повністю остудіть.

Зварене філе добре охолодіть і наріжте середнім за розміром кубиком. Викладіть в тарілку.

Потім викладіть обсмажені овочі.

Солоні огірки наріжте кубиками, залиште на деякий час, щоб зайвий розсіл стек, і додайте в салат.

Салат заправте необхідною кількістю майонезу.

Кріп ретельно вимийте, струсіть зайву вологу і дрібно нарубаєте гострим ножем. Додайте в салат. Зелень можна використовувати по вашому розсуду.

Салат гарненько перемішайте, розкладіть по порціях. Зверху прикрасьте гілочкою кропу. Яскравий апетитний салат з куркою, огірком, морквою і цибулею подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Салати з куркою