Салат «Обжорка» з курячою печінкою готується без особливих клопотів. Крім печінки вам знадобиться цибулю, горошок консервований, морква і мариновані огірки. Не дивлячись на простий склад салат можна подати навіть на святковий стіл.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Куряча печінка – 1 кг
- Морква – 2 – 3 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 – 3 головки
- Огірки мариновані – 4 – 5 шт.
- Горошок зелений консервований – 1 банка
- Масло рослинне – для смаження
- Майонез – за смаком
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Почнемо готувати салат «Обжорка» з курячою печінкою. Курячу печінку добре промийте під проточною водою і відваріть в підсоленій воді до готовності.
Потім остудіть і наріжте її кубиками.
Цибулю очистіть і наріжте півкільцями.
Моркву помийте, зчистите верхній шар і натріть на тертці. Обсмажте овочі на рослинному маслі до готовності.
Мариновані огірки наріжте кубиками.
Перекладіть в миску печінка, засмажку з моркви і цибулі, огірки і консервований горошок, заправте майонезом. Перемішайте салат. Можна подавати салат «Обжорка» на загальному блюді або, наприклад, викласти на тарталетки і подавати порційно.
Приємного апетиту!
Салати з куркою