Цей рецепт «Обжорки» підійде для любителів просто і смачно поїсти. Блюдо виходить смачним, збалансованим і корисним. Субпродукти можна використовувати будь-які, але з курячою печінкою салат виходить особливо ніжним.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Куряча печінка – 450 гр.
- Огірки солоні – 3 – 4 шт.
- Морква – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 – 2 головки
- Горошок зелений консервований – 0,5 банок
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Майонез – 200 мл
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Рецепт салату «Обжорка» з печінкою і солоними огірками гранично простий! Печінку помийте, відваріть в підсоленій воді. Потім остудіть і наріжте соломкою.
Солоні огірки наріжте і додайте в салатницю.
Цибулю і моркву очистити. Цибулю наріжте півкільцями, моркву натріть на тертці, обсмажте овочі до готовності на соняшниковій олії. Остудіть зажарку і додайте її в салатницю.
З консервованого горошку злити воду і додати до решти інгредієнтів.
Заправте салат майонезом, посоліть, приправте за смаком і перемішайте. Подавайте салат «Обжорка» на стіл відразу після приготування.
Приємного апетиту!
Салати з куркою