З таким смачним салатом, як «Обжорка» з яловичої печінкою, легко можна влаштувати собі свято живота. Печінка надає страві ситність, цибулю додає гостроти у смак, а горошок і огірки відповідають за соковитість.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Яловича печінка – 200 гр.
- Горошок зелений консервований – 200 гр.
- Огірки мариновані – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Часник – 1 – 3 зуб.
- Сіль – за смаком
- Майонез – за смаком
- Олія соняшникова – 2 – 3 ст. л.
- Петрушка – 5 гр.
Процес приготування:
Як приготувати салат «Обжорка» з яловичої печінкою? Печінку помийте, очистіть від пленочек, наріжте і посмажте на соняшниковій олії. Наприкінці посоліть за смаком.
Морква вимийте, очистіть і натріть на крупній тертці. Обсмажте моркву на рослинній олії до готовності.
Мариновані огірки наріжте соломкою.
Цибулю очистіть і наріжте півкільцями. Часник подрібніть на дрібній тертці.
Змішайте в мисці консервований горошок, печінка, морква, цибуля, часник і мариновані огірки, заправте майонезом і перемішайте. Перед подачею на стіл прикрасьте салат «Обжорка» гілочками петрушки.
Приємного апетиту!
Новости