Єдиний мінус листкової випічки – вона неймовірно швидко закінчується і завжди хочеться ще. Пропонуємо вам спробувати вельми незвичайний варіант листкових конвертів з начинкою з тунця. Це дуже смачно і поживно.


Інгредієнти: на 10 порц.

  • Листкове тісто дріжджове або Листкове тісто бездріжджове – 250 – 300 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Тунець консервований – 1 банка

Процес приготування:

Готувати конвертики з листкового тіста з тунцем легко! Два яйця поставте варитися, тісто розморозьте, консерви розкрийте і зльоті з них рідина.

Тісто розділіть на рівні квадрати.

Варені яйця очистіть від шкаралупи, дрібно наріжте і змішайте з тунцем, добре розімніть начинку виделкою.

Квадрати трохи розкачайте качалкою, викладіть на них начинку і зліпити конверти. Заготовки розкладіть на деку. Зверху змастіть їх збитим яйцем.

Запікайте конвертики в духовці при 180-200 градусах 20-25 хвилин. Ситна закуска готова.

Приємного апетиту!

Новости